CRÒNICA PARTIT SÈNIOR CIRCOL CATOLIC BADALONA - U.E. RIPOLL (21/09/2013)

Hem començat molt be el partit competint i defensant durs, així hem pogut acabar per davant al final del 1r quart. Al segon quart ha canviat tot amb l'entrada del jugador local de més qualitat Andreu Lladó que ha començat a fer jugar l'equip i ha agafat protagonisme anotador. La UE Ripoll ha aguantat l’embranzida local amb el punts de Xevi Roca. Al descans el Círcol ha donat la volta al marcador per posar-se 36 a 33

El 3r quart ha estat decisiu pel desenllaç del partit, un parcial de 13-0 pels locals ha subministrat un coixí de punts que els locals han sabut administrar molt be. Al últim quart la UE Ripoll s'ha arribat a posar a 8 punts de distància però no hi ha hagut reacció visitant, segona victòria pel Círcol Catòlic de Badalona i primera derrota pels de Ripoll que encaren una setmana amb dos partits importants a casa.