CRÒNICA PARTIT SÈNIOR U.E. RIPOLL - U.E.R PINEDA (28/09/2013)

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips en el que ràpidament es va imposar l'equip visitant. Es va arribar al primer període 13 a 18. El segon quart va continuar el col·lapse en atac dels Ripollesos que només van anotar 5 punts i van arribar a la mitja part clarament per darrera al marcador 18 a 29.

Tot i l'adversitat i la dificultat del marcador a la segona part l'equip va sortir amb moltes ganes de canviar les coses. Més sòlids defensivament i amb Xevi Roca com a referència ofensiva la UE Ripoll es va acostar al marcador al inici del 4rt període amb un triple d'Arnau Casellas 39 a 43. Tot i això la UER Pineda van saber mantenir les l’avantatge al marcador al llarg de l'últim quart. Un triple de Sergio Burgos a falta de 2 minuts tornava a acostar els locals 48 a 53. Però l'encert als tirs lliures dels visitants, sobretot de Sergi Martínez, van fer impossible culminar la remuntada. Marcador final 53 a 61

Ripoll Cinc inicial: Camprubí 9, Sanglas 2, Burgos 8, Garrido 0, Roca 19