CRÒNICA PARTIT SÈNIOR U.E.RIPOLL - BÀSQUET BISBAL ( 14/09/2013 )

Molt bon bàsquet per celebrar el partit aplaçat de la primera jornada entre U.E. Ripoll i La Bisbal Bàsquet. La primera part del partit va estar marcada per la bona defensa i l'atac contra zona de la U.E. Ripoll. Això va fer marxar els locals amb un clar avantatge als vestidors 33 - 22.

A la segona part La Bisbal Bàsquet va tornar al partit a partir d'una defensa sobre els jugadors interiors locals i l'encert des del perímetre. Als últims 5 min de partit s'arribava amb igualtat màxima 56 - 57. El final va ser tant ajustat que es va arribar als últims 9'5 segons amb empat a 71 i possessió pels visitants. Una molt bona defensa dels locals va acabar amb una polèmica falta que donava dos tirs lliures a falta de 1'5 segons. Seguidament els locals es van quedar sense opcions quan l’àrbitre va xiular una falta tècnica.

Camprubí 11 f1 /Sanglas 8 f3 / Burgos 9 f3 / Alvarez 0 f2 / Papasseit 1 f1 /  Medina 4 f2 / Roca 15 f4 / Pons 17 f2 / Fors 6 f2 / Casellas 0 f3 / Garrido 0 f4

Triples: pons3, sanglas2,