CRÒNICA PARTIT SÈNIOR U.E. RIPOLL - BÀSQUET NEUS (09/11/2013)

La UERipoll va aconseguir la seva primera victòria aquesta temporada en un partit molt disputat contra el Bàsquet Neus. El partit va començar amb molta igualtat, 20-20 1r quart. El segon quart va continuar amb l'intercanvi de cistelles per part dels dos equips però un parcial de 0-6 abans del descans donava un mínim avantatge als visitants per arribar al descans 40-46.

Tot i la voluntat que demostrava el Ripoll per remuntar el partit la diferència es va ampliar fins a 10 punts a mitjans del 3r quart 52-62. Però els locals, persistents tornaven als 6 punts de diferència abans de començar l'últim quart 63-69. Els ripollesos convençuts de la remuntada es posaven per davant al marcador a falta de 4 minuts 78-76, després de 10 punts consecutius en un minut que culminava un parcial de 15-7. A partir d'aquí intercanvi de cistelles entre els dos equips que arribaven empatats a 85 a l'últim minut de joc. La bona defensa del ripollesos, que no van encaixar cap punt i els tirs lliures anotats van deixar la victòria a Ripoll.

Parcials: 20-20, 20-26, 23-23 i 25-16

FINAL 88-85

UERipoll: cinc inicial; Camprubí 15, Sanglas 0, Papasseit 13, Garrido 2, Roca 18.
Burgos 8, Alvarez 0, Pons 15, Fors 3, Casellas 0, Masnou 14 i Medina 0

Faltes : Camprubí 3/Sanglas 3/Burgos 4/Alvarez 2/Papasseit 2/Roca 3/Pons 3/Fors 3/