CRÒNICA PARTIT SÈNIOR C.B. TIANA _ U.E. RIPOLL (02/11/2013)

Mal partit de la UERIPOLL a la pista del CB Tiana. La primera part va ser força igualada tot i que un parcial de 7-0 pels locals els donava un avantatge important a la mitja part 36-27. L'inici del 3r quart va marcar el desenllaç del partit, un altre parcial a favor dels locals, aquest cop de 14-0 va sentenciar el partit. La UERipoll no va deixar de lluitar i va arribar a reduir la diferència fins a 11 punts 83-72 però l'encert en els llançaments triples del CBTiana als últims 2 minuts de partit van deixar la diferència en 19 punts, 98-79.

Parcials: 16-14, 36-27, 72-52 i 98-79

UERipoll cinc inicial: Camprubí 22, Sanglas 8, Papasseit 10, Roca 14 i Masnou 8.
Burgos 9, Alvarez 0, Pons 4, Fors 4, Casellas 0, Medina0, i Garrido 0

Faltes: Camprubí 2/Sanglas 3/Burgos 2/Alvarez 2/Papasseit 2/Roca 3/Pons 4/Fors 1/