2º CAMPUS XAVI RABASEDA !

Ja el tenim aquí!!
La segona edició del Campus Xavi Rabaseda, tornarà a celebrar-se aquest estiu durant les dues primeres setmanes de Juliol a Ripoll. El Campus va dirigit a nens i nenes, juguin o no a bàsquet habitualment d’entre 5 i 16 anys, i té la finalitat de que a través d’entrenaments i jocs, millorin tècnicament mentre gaudeixen del nostre esport. A tot això, em d’afegir-hi l’aprenentatge de valors bàsics com el respecte, la cooperació i la generositat amb companys d’equip i responsables del Campus.
El Campus durarà una setmana sencera, ampliable a dues i es desenvoluparà de la següent manera:
- De Dilluns a Dissabte, de 10 del matí a 6 de la tarda. Els matins constaran d’entrenaments tècnics per millorar diferents fonaments com el bot, la passada, els canvis de mà, el llançament a cistella, etc. Tot seguit un bon bany a la piscina de La Solana del Ter. Després de dinar, temps per conviure amb els companys jugant a ping-pong i fent altres activitats de lleure. Al acabar, tornem a la pista, amb unes competicions de bàsquet per apendre i divertir-se competint.
- Diumenge, de 10 del matí a 2 del migdia. Serà a portes obertes, conegut també com a “dia de pares”, així podreu gaudir de les finals de concursos i competicions que hauran realitzat els vostres fills durant la setmana. Al acabar, en forma de cloenda s’organitzarà una arrossada per a les famílies dels participants que vulguin acomiadar el Campus.
- Campus 24h : Els participants que ho necessitin, podran quedar-se a dormir, i ho faran a l’Hotel La Solana del Ter ( www.solanadelter.com) on ja realitzem les activitats de piscina i dinar. En el quadre de planificació de la setmana, podeu veure de color blau l’horari que seguiran i quines activitats de més faran aquests participants.

Les places són limitades. Per més informació contactar amb l’organització ( campus@xavirabaseda.com ).