CRÒNICA PARTIT C.B. CANET - U.E. RIPOLL

CB Canet 67 - UE Ripoll Esports 2000 A 53
Parcials acumulats: 21-14 / 36-24 / 51-42 / 67-53


CB Canet (67): Ortiz(5), Mussall(9), Labernia, Vidal, J.(17), Currius(21) - cinc inicial - Nogueras, Vidal, R.(4), Gris(2), Peitx i Sesma(9).
Tirs lliures: 8/13. Triples (9): Vidal, J.(5), Sesma(3) i Ortiz.
Faltes personals 19. Cap eliminat.


UE Ripoll A Esports 2000 (53): Rabaseda(10), Sanglas(6), Burgos(4), Pons(15), Fors(5) - cinc inicial - Sala(11) i Fernández(2).
Tirs lliures: 10/16. Cap triple.
Faltes personals 13. Cap eliminat.


Àrbitres: Sra. Macias, Y. i Sr. Mallouki, A. Imprecisos.


El Ripoll no va poder tancar la temporada amb victòria en un partit amb moltes baixes, on els ripollesos ja no es jugaven res després d'aconseguir matemàticament la segona posició a la classificació la jornada passada, en que només va poder disposar de 6 jugadors sèniors més un reforç de l'equip cadet, Fernández, que va fer un bon partit.

El partit va començar amb un Ripoll molt desencertat, cosa que va aprofitar el Canet per agafar avantatge en el marcador amb una sortida intensa en defensa i molt encertada en atac (8-2 Minut 5). El Ripoll va reaccionar i va semblar que retallava distàncies, col·locant-se a només 2 punts gràcies a un parcial de 2-6. A partir d'aquí, l'encert de Vidal, que va anotar 4 triples en aquest període va permetre al Canet obrir escletxa en el marcador altre cop (21-14).
Al segon període el Ripoll va seguir amb el seu desencert ofensiu tant de sota els taulers com des de l'exterior, no va anotar cap triple en tot el partit, i el Canet va augmentar la distància permetent anar al descans amb 12 punts d'avantatge (36-24). En la darrera jugada del període Burgos es va lesionar al peu, amb la qual cosa el Ripoll quedava amb només 6 efectius.
A la represa el Ripoll va sortir amb força i després d'un nou triple dels locals va clavar un parcial de 0-10, liderat per Pons amb 8 punts, que els va permetre acostar-se fins a 5 punts. Però el Canet no es va deixar sorprendre i va recuperar el bon nivell de joc que havia portat durant tot el partit i va tornar a ampliar la distància fins als 9 punts al final del període (51-42).
Al darrer període el Ripoll va intentar recuperar la diferència, però amb els pocs efectius que disposava i el desencert anotador va fer que la tasca fos impossible. El Canet va aprofitar per aconseguir una victòria per mèrits propis, molt necessària (67-53) per aconseguir el factor pista a les fases de permanència per evitar el descens.