CRÒNICA PARTIT SÈNIOR LLIÇA D'AMUNT - U.E. RIPOLL (19/10/2013)

Partit marcat per les defenses intenses i agressives dels dos equips i la igualtat al marcador durant els 40 minuts. Després de la igualtat inicial es va arribar a la mitja part amb un avantatge de 6 punts per part dels locals gràcies als contraatacs de pilotes robades. 27-21. La segona part va seguir la tònica de la primera amb el Lliçà gestionant mínims avantatges al marcador. Es va arribar a l'últim període amb la UERipoll dins del partit 38-34. 4rt quart molt emocionant en el que els ripollesos van arribar a posar-se per davant a falta de 4 minuts pel final del partit. Tot i això les imprecisions en atac i els tirs lliures concedits no van permetre culminar la remuntada. Marcador final 61-55.

Parcials 11-11, 16-10, 11,13 i 23-21

UERipoll Cinc inicial: Camprubí 11, Sanglas 2, Burgos 11, Garrido 0, Roca 14
Alvarez 0, Papasseit 4, Pons 11, Fors 2, Borras 0, Casellas 0, Medina 0.

Faltes : Camprubí 4/Sanglas 5/Burgos 4/Alvarez 0/Papasseit 1/Roca 2/Pons 3/
Fors 1/Borras 0/Casellas 0/Medina 1/Garrido 5.

Triples: Pons 2, Burgos 2, Camprubí 1

Tirs lliures: 13-21